Crew inschrijven voor EL CID 2020

Schrijf je in als mentor

Inschrijfformulier mentoren

Kies een bestandVerwijderen

Soorten crew:

- Crew: De crewers zijn de stille kracht achter elk evenement tijdens de EL CID-week! Je helpt met de op- en afbouw van evenementen, staat achter de bar of bemant bijvoorbeeld een attractie. Op de Crewdag kun je je inschrijven voor de diensten die je leuk lijkt. Je dient minstens 3 diensten te draaien (aanmelddeadline: 30 juli).

- Foodcrew: Tijdens de EL CID ben jij onmisbaar. Je zorgt ervoor dat elke hardwerkende vrijwilliger tijdens de EL CID voorzien wordt van eten en drinken. Een dankbare taak die je uitvoert in een kleine groep! Vereist is dat je veel dagen beschikbaar bent. Je werkt telkens echter maar een halve dag (aanmelddeadline: 30 juli).

- Sjoof/Chauffeur: Achter het stuur van een busje zorg jij samen met een bijrijder dat elk evenement voorzien is van fusten, barren en ander materiaal. Samen met de andere Sjoofs maak je de wegen van Leiden onveilig en ben je de sleutel tot een succesvolle week! Vereist is dat je veel dagen beschikbaar bent (aanmelddeadline: 30 juli).

- Slaapwacht: Je ontfermt je tijdens de week over de deelnemers die slapen in de slaaphal. Met een gezellige groep crewers houd je ’s nachts de wacht! Je mag maximaal twee nachten dienst draaien en krijgt per nacht een vergoeding van 50 euro (aanmelddeadline: 30 juli).

- Mediacrew: Samen met een hechte groep mediatijgers zet je je in om de EL CID-week digitaal vast te leggen! Je kunt solliciteren voor de redacties tekst, foto, video en social media. Je zult worden uitgenodigd op een gesprek (aanmelddeadline: 1 mei).

CREWDAG

De Crewdag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 1 augustus. Naast een nuttige en leuke training zul je op die dag je ook kunnen inschrijven voor crewshifts.

LET OP: Bij inschrijving als crewer ben je direct aangemeld voor de crewdag. Mocht je er door omstandigheden niet bij kunnen zijn, stuur dan een mail met je reden naar elcidcreacie@gmail.com met als onderwerp: Afmelding Crewdag.

Heb je vragen/opmerkingen?

Mail dan naar elcidcreacie@gmail.com.

Let op:

Heb je het hele formulier ingevuld? Klik dan op inschrijven. Eén keer inschrijven aanklikken is voldoende, het duurt even voordat de pagina ter bevestiging laadt. Binnen tien minuten ontvang je een bevestigingsmail!